Nyheder

Menu:
Nyheder

Kunst- og musikaftener

Kunst- og musikaftenerne blev aflyst. Men derfor skal I da ikke snydes for de superflotte værker, som eleverne fra børnehaveklassen til 6. klasse har produceret.

Elevproduktioner til kunst- og musikaftenerne
image

Skolens Fødselsdag

127 år er ingen alder, og det var dejligt at mødes igen og fejre skolen på festligste vis. Onsdag stimlede hele skolen sammen i gården, og sang Ingrids fødselsdagssang. Fredag fejrede vi dagen under temaet superhelte og -skurke med boder, kagekonkurrence, solskin og fantastisk god stemning.

image

Første skoledag i børnehaveklassen

Så blev det endelig første skoledag for de nye børnehaveklasser. Det var igen i år en stor fornøjelse at byde de nye børn velkommen i en fyldt sal. Traditionen tro blev Ingrid Jespersen præsenteret, der blev både sunget, uddelt en hvid rose til hver enkelt af Otto Strange og holdt taler.

Se flere billeder her
image

Uddeling af legater d. 23.06.21

Hvert år uddeles Else Pucks legat til en pige i 5. klasse, der er “en god kammerat og en flittig elev”, som der bl.a. står i fundatsen. Bestyrelsen har indstiftet et tilsvarende legat blot til en dreng i 5.klasse. I år blev der uddelt endnu et legat, da vi på netop denne årgang har 3 spor. Legaterne blev uddelt af rektor Otto Strange Møller ved en særlig sommerafslutning for de tre 5.klasser og deres lærere. Legatmodtagerne var Emma Holmgaard, Elliot Presskorn og Ida Gammeltoft, og vi ønsker dem et stort tillykke. Se flere billeder her

Aktuelt fra skolen

Hvad der kommer til at ske!

Se en oversigt over kommende begivenheder.

Kalender

Nyheder fra skolen

Læs om, hvad der er sket på skolen i den seneste tid. Se billeder fra de forskellige begivenheder.

Hvad der er sket
Hvad der kommer til at ske!

Ingrid Jespersens Gymnasieskole /
Nordre Frihavnsgade 9-11 / 2100 København Ø
/ Telefon 3526 3622 / email: ijg@ijg.dk