Livet på skolen

Menu:
Arrangementer

Som elev på Ingrid vil du opleve en særlig tæt kontakt mellem de tre årgange. Der er mange stærke sociale traditioner på Ingrid - udover festerne og caféerne. Klassekampen, MGP, Motivationsdag, MTA - en musik-og teateraften bare for at nævne et par stykker.

Klassekamp

Hvert år i august tørner Ingrids klasser ud mod hinanden i den legendariske klassekamp. Der kæmpes i udklædning, samarbejde og selvfølgelig de sportslige udfoldelser. Lærerne bestyrer posterne, og dagen rundes naturligvis af med tovtrækning mellem eleverne og lærerne.

image

Motivationsdag

Fisketur, brætspil, Ingrid Marked, elektronisk musik, Ingrid-Radio. Motivationsdagen er fyldt med workshops, hvor hele gymnasiet møder hinanden på kryds og tværs. Vi starter med et fælles oplæg fra en person udefra, der har noget på hjertet angående motivation, derefter workshops hele dagen og til sidst mad og caféaften. Vi elsker vores motivationsdag!

image

Orienteringsaften og besøgsdage

Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

20. januar holdt vi virtuel orienteringsaften live fra Ingrid. Var du forhindret i at møde op, så kan du se en optagelse af aftenens arrangement her.

Orienteringsaften

Besøgsdage

Tilmeld dig en besøgsdag. Kom og følg undervisningen og tal med vores elever. Det giver et rigtigt godt indblik i, hvordan det er at gå på skolen!

Tilmeld dig en besøgsdag
Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

Ingrid Jespersens Gymnasieskole /
Nordre Frihavnsgade 9-11 / 2100 København Ø
/ Telefon 3526 3622 / email: ijg@ijg.dk