Skip to main content

Pressemeddelelse om ny rektor

Ingrids kommende rektor

Pr. 1. august træder Otto Strange Møller, Ingrids rektor gennem 30 år, tilbage og overlader pladsen til Søren Keller.

Læs pressemeddelelsen her

Venteliste til 1.g

Ønsker du at komme på venteliste til 1.g til skoleåret 2024/25?

Læs mere her
Ingrids kommende rektor

Om skolen

Menu:

Censorinformation

Kære censor

Velkommen som censor på Ingrid Jespersens Gymnasieskole.

Hvis du skal være censor til SRP-eksamen, finder du elevernes projekter i netprøver.dk. Vejlederens kontaktoplysninger fremgår af Netprøver. Der henstilles til, at du inden for kort tid kontakter din medeksaminator og aftaler et tidspunkt for kommunikation om studieretningsprojekterne. Vi anmoder om, at tidspunktet for kommunikationen fastsættes til senest tre arbejdsdage før den mundtlige eksamination og anbefaler en telefonisk/virtuel samtale. Kommunikationen skal bl.a. indeholde en afklaring af fokuspunkter for den mundtlige eksamination (jf. vejledning til studieretningsprojektet, s. 19).

Hvis du skal være censor til anden eksamen, finder du undervisningsbeskrivelsen på Lectio

Ingrid Jespersens Gymnasieskole ligger meget centralt ved Trianglen på Østerbro. Vi anbefaler, at du benytter offentlig transport – parkering kan være både vanskelig og dyr.

Når du ankommer til skolen, bedes du gå til skolens lærerværelse, opgang A, 2.sal, hvor eksaminator venter med karakterlisten. Her byder vi på en let morgenmad, ligesom der senere vil være frokost.

Har du spørgsmål af praktisk karakter, er du meget velkommen til at kontakte vicerektor Lars Bernack på mail lb@ijg.dk eller direkte telefon 35 27 40 61. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Med venlig hilsen

Otto Strange Møller rektor