Fester og cafeer

Menu:
Fester og cafeer

Fest

Festerne afholdes af festudvalget. Der er altid forskellige og kreative temaer til hver fest. Det er alt lige fra ”Klæd dig ud som din yndlings filmkarakter til ”1920’erne-fest”, hvor alle er iført opsmøgede skjorteærmer, tweetveste og har en smøg bag øret. Der er både inde- og udearealer til afslapning og snak med venner og nye bekendte fra skolen, samt et stort dansegulv, hvor der spilles musik til langt ud på aftenen. Det er altid stort, når vi samles til fest på Ingrid.

image

Cafeer

Det er altid hyggeligt til cafeaftenerne på Ingrid! Caféudvalget sørger for forskellige aktiviteter og temaer alt efter sæson - til fastelavn serveres fastelavnsboller i kreative kostumer og til jul bliver der spist æbleskriver i et hav af nissehuer og rensdyrgevirer. Altid er der masser af brætspil, dans og hygge – og det hele kan skylles ned med en kold sodavand eller fadøl.

image
image

Orienteringsaften og besøgsdage

Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

20. januar holdt vi virtuel orienteringsaften live fra Ingrid. Var du forhindret i at møde op, så kan du se en optagelse af aftenens arrangement her.

Orienteringsaften

Besøgsdage

Tilmeld dig en besøgsdag. Kom og følg undervisningen og tal med vores elever. Det giver et rigtigt godt indblik i, hvordan det er at gå på skolen!

Tilmeld dig en besøgsdag
Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

Ingrid Jespersens Gymnasieskole /
Nordre Frihavnsgade 9-11 / 2100 København Ø
/ Telefon 3526 3622 / email: ijg@ijg.dk