Alt du skal vide som ny elev

Menu:
Hvorfor vælge IJG?

Kreativitet

På Ingrid har vi en stærk kreativ profil. Vi tilbyder både en rytmisk linje og en teaterlinje til dig, som vil udfordre din kreativitet og måske forberede dig på at søge videre på en musik- eller skuespilleruddannelse. Alle elever kan gå gratis til kor og sammenspil, eller deltage i skolens særlige kulturprogrammer, hvor vi samarbejder med kultursteder i byen.

Se særlige undervisningstilbud
image

Faglighed

Vi er ikke en eliteskole, men vi går op i at skabe et højt fagligt niveau for både de fagligt stærke elever og dem, som har brug for lidt mere støtte. Det gør vi blandt andet ved at skabe gode relationer mellem lærere og elever og give mere tid og faglig opmærksomhed til den enkelte. Vi tilbyder blandt andet talentudvikling og har gode muligheder for lektiehjælp.

Læs om undervisningen
image

Fællesskab

Det kan give en tryghed og et stærkt socialt sammenhold at gå på et mindre gymnasium, hvor alle kender alle. Vores mange sociale arrangementer og elevudvalg er med til at styrke fællesskabet og eleverne på Ingrid har generelt mange gode venner på tværs af årgange og klasser.

Læs om livet på skolen
image

Demokrati

Du kan få stor indflydelse som elev på Ingrid, da ledelsen, lærerne og eleverne arbejder tæt sammen for at forbedre undervisningen og skolens liv. Ønsker du at tage et samfundsansvar sammen med andre, kan du deltage i Klimaudvalget, Velgørenhedsudvalget eller oprette dit eget udvalg.

Se skolens værdier
image

Begivenheder

Nyt skoleår

Vi glæder os til at tage imod en masse nye 1g-elever, og vi glæder os også til at se vores nuværende elever igen d. 8. august.

Skolestart

Dimissionstale 2022

Vi har nu sagt farvel til endnu et kuld studenter. Vi ønsker dem alt det bedste.

Rektors dimissionstale
Nyt skoleår

Ingrid Jespersens Gymnasieskole /
Nordre Frihavnsgade 9-11 / 2100 København Ø
/ Telefon 3526 3622 / email: ijg@ijg.dk