Orienteringsaften 2022

Menu:
Orienteringsaften

Langt de fleste af vores elever traf først deres endelige valg af IJG, da de havde været til vores orienteringsaften, og selv havde fået mulighed for at mærke stemningen på skolen.

I år var vores orienteringsaftenen virtuel - ligesom sidste år. Vi ville gerne have taget imod jer på skolen, men Coronasituationen gjorde, at vi – som de andre gymnasier – valgte at lave aftenen virtuel og uden fremmøde. Vi håber dog, at de af jer, der deltog fik en god oplevelse, og at I fik svar på jeres spørgsmål. Er der noget, der stadig er uafklaret for jer, så skriv til jh@ijg.dk.

Vi takker alle besøgende for at have deltaget i vores online orienteringsaften. Til de af jer, der ikke kunne være med, er det muligt her nedenfor at se en optagelse af livesendingen.

Orienteringsaften 2022

På orienteringsaftenen kom vi ind på mange emner, her på hjemmesiden kan du læse mere om studieretningerne, vores særlige ekstra undervisningstilbud og dine muligheder for at udvikle dig fagligt gennem vores talentprogrammer. Du kan læse om livet på skolen og elevudvalgene. Du kan også komme ud og se skolen på en af vores besøgsdage.

Hvis du ikke kan få nok af at se orienteringsaftener, så kan du se filmen fra vores online orienteringsaften 2021 nedenfor. Sidste år måtte vores elever ikke være samlet – det måtte de heldigvis godt i år, så vi fik mulighed for at sende live.

Se orienteringsaften fra 2021 🎬

Orienteringsaften og besøgsdage

Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

20. januar holdt vi virtuel orienteringsaften live fra Ingrid. Var du forhindret i at møde op, så kan du se en optagelse af aftenens arrangement her.

Orienteringsaften

Besøgsdage

Tilmeld dig en besøgsdag. Kom og følg undervisningen og tal med vores elever. Det giver et rigtigt godt indblik i, hvordan det er at gå på skolen!

Tilmeld dig en besøgsdag
Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

Ingrid Jespersens Gymnasieskole /
Nordre Frihavnsgade 9-11 / 2100 København Ø
/ Telefon 3526 3622 / email: ijg@ijg.dk