Skip to main content

BESØGSDAGE OG ORIENTERINGSAFTEN

Besøgsdage

Gymnasievalg? Meld dig til en af vores besøgsdage, så du kan opleve, hvad det vil det sige at være elev på Ingrid. Vi glæder os til at se dig!

Besøgsdag

Orienteringsaften 19/1 2023

Kom til Orienteringsaften på Ingrid! Vi vil rigtigt gerne fortælle dig om og vise vores skole. Orienteringsaftenen foregår d. 19. januar 2023 kl. 19.30.

Orienteringsaften
Besøgsdage

Orienteringsaften 2023

Menu:

Orienteringsaften

Langt de fleste af vores elever traf først deres endelige valg af IJG, da de havde været til vores orienteringsaften, og selv havde fået mulighed for at mærke stemningen på skolen.

Vi holder Orienteringsaften d. 19. januar 2023 kl. 19.30. Vi glæder os til at tage imod jer, så vi kan få præsenteret vores gymnasium for jer.

På orienteringsaftenen kommer vi ind på mange emner. Her på hjemmesiden kan du læse mere om studieretningerne, vores særlige ekstra undervisningstilbud og dine muligheder for at udvikle dig fagligt gennem vores talentprogrammer. Du kan læse om livet på skolen og elevudvalgene. Du kan også komme ud og se skolen på en af vores besøgsdage.

Sidste skoleår var vores orienteringsaftenen virtuel grundet Coronasituationen. Det er muligt her nedenfor at se en optagelse af livesendingen.

Orienteringsaften 2022