Skip to main content

BESØGSDAGE OG ORIENTERINGSAFTEN

Besøgsdage

Gymnasievalg? Meld dig til en besøgsdag, så du kan opleve, hvad det vil det sige at være elev på Ingrid. Vi glæder os til at se dig!

Besøgsdag

Orienteringsaften 19/1 2023

Tak til alle besøgende for jeres interesse for vores gymnasium. Vi håber, at I fik et godt og velinformeret indtryk af skolen. I kan se en optagelse af sidste års virtuelle Orienteringsaften her på siden.

Orienteringsaften
Besøgsdage

Alt du skal vide som ny elev

Menu:

Privat gymnasium

Ingrid Jespersens Gymnasieskole er et privat gymnasium. Det er ikke noget, der fylder i hverdagen, og vi har elever fra alle sociale lag, hvor familien har valgt at prioritere at betale penge for at gå i gymnasiet.

Selvom det, at vi er et privat gymnasium, ikke er noget, vi tænker over til dagligt, så betyder det noget, at alle elever (og deres forældre) har valgt at bruge lidt ekstra ressourcer for at gå netop på Ingrid. Ingrid-elever er bevidste om, at de skal have noget ud af at gå i gymnasiet. Det er måske en af grundene til, at det er så rart for lærerne at undervise på Ingrid og så rart at gå på Ingrid, hvis man er en elev, der har fokus på at lære så meget som muligt.

Taksterne for skolepenge fremgår af skolens betalingsbetingelser.

To gymnasiedrenge arbejder fagligt