Alt du skal vide som ny elev

Menu:
Privatgymnasium

Ingrid Jespersens Gymnasieskole er et privatgymnasium. Det er ikke noget, der fylder i hverdagen, og vi har elever fra alle sociale lag, hvor familien har valgt at prioritere at betale penge for at gå i gymnasiet.

Selvom det, at vi er et privatgymnasium, ikke er noget, vi tænker over til dagligt, så betyder det noget, at alle elever (og deres forældre) har valgt at bruge lidt ektra ressourcer for at gå netop på Ingrid. Ingrid-elever er bevidste om, at de skal have noget ud af at gå i gymnasiet. Det er måske en af grundene til, at det er så rart for lærerne at undervise på Ingrid og så rart at gå på Ingrid, hvis man er en elev, der har fokus på at lære så meget som muligt.

Taksterne for skolepenge er pr. 1.8.2021:

Gymnasiet: kr. 1.685,-

Gymnasiet + Rytmisk linje: kr. 2.085,-

Forældre til elever under 18 år kan ansøge om fripladstilskud, der søges pr. kalenderår. Man kan få et ansøgningsskema ved henvendelse til skolens kontor. Fristen for ansøgning for indeværende kalenderår er 1. april.

Elever over 18 år kan selv søge om fripladstilskud. Støtten kan søges to gange årligt. Henvend dig til skolens kontor eller gymnasieledelsen for at få et ansøgningsskema. Frist for ansøgning er 1. februar og 1. september.

I kan se mere i skolens betalingsbetingelser.

image

Orienteringsaften og besøgsdage

Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

20. januar holdt vi virtuel orienteringsaften live fra Ingrid. Var du forhindret i at møde op, så kan du se en optagelse af aftenens arrangement her.

Orienteringsaften

Besøgsdage

Tilmeld dig en besøgsdag. Kom og følg undervisningen og tal med vores elever. Det giver et rigtigt godt indblik i, hvordan det er at gå på skolen!

Tilmeld dig en besøgsdag
Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

Ingrid Jespersens Gymnasieskole /
Nordre Frihavnsgade 9-11 / 2100 København Ø
/ Telefon 3526 3622 / email: ijg@ijg.dk