Ingrid Jespersens Gymnasieskole

Menu:
Tidligere elev

..så pludselig indtræffer det tidspunkt hvor gymnasietiden slutter. Hvad så bagefter? Hvordan holder du fast i skolen og sammenholdet efter dimissionen?

Elevsamfundet er en forening bestående af tidligere Ingrid-elever og har til formål at give tidligere elever lejlighed til at mødes med kammerater og lærere ved arrangementer på skolen.

Arrangementer

Elevsamfundet arrangerer diverse aktiviteter, herunder foredrag- og debatarrangementer, årsfest, virksomhedsbesøg, brobygning m.m

Brobygning

Elevsamfundet har sammen med skolens ledelse iværksat et brobygningsprojekt, hvor tidligere elever kan melde sig frivilligt til at hjælpe nuværende elever i grundskolens ældste klasser og gymnasiet med at danne sig et realistisk billede af det arbejdsmarked og de studiemuligheder, der venter dem, når de forlader skolen, hvad enten de gør det efter studentereksamen, 10. klasse, eller Folkeskolens afgangsprøve. Ideen er at oprette en pulje af frivillige, som skolens lærere kan henvende sig til m.h.p. at arrangere aktiviteter, som kan hjælpe eleverne i deres overvejelser om studie- og karrierevalg. Læs mere.

Medlemsskab

Som noget nyt betragtes alle tidligere elever som medlemmer, med mindre de udtrykkeligt har meddelt, at de ikke ønsker det. Medlemskabet er gratis. Det vil dog være muligt at betale et frivilligt kontingent på 100 kr, og dermed opnå særlige rettigheder. Læs mere.

Orienteringsaften og besøgsdage

Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

20. januar holdt vi virtuel orienteringsaften live fra Ingrid. Var du forhindret i at møde op, så kan du se en optagelse af aftenens arrangement her.

Orienteringsaften

Besøgsdage

Tilmeld dig en besøgsdag. Kom og følg undervisningen og tal med vores elever. Det giver et rigtigt godt indblik i, hvordan det er at gå på skolen!

Tilmeld dig en besøgsdag
Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

Ingrid Jespersens Gymnasieskole /
Nordre Frihavnsgade 9-11 / 2100 København Ø
/ Telefon 3526 3622 / email: ijg@ijg.dk