Livet på Ingrid Jespersen

Menu:
Udvalg

De mange elevudvalg på Ingrid er virkeligt med til at understøtte fællesskabet på tværs af klasser. I elevudvalgene mødes elever, der deler en eller anden interesse på tværs af klasser.

Hvert år ved skolestart er der en stort fællesmøde, hvor enkeltelever eller grupper af elever kan præsentere deres ideer til udvalg. I år er der klimaudvalg, vinterbaderudvalg, brætspilsudvalg, jazzudvalg, symposionudvalg og en lang række andre udvalg - f.eks. Hey Shorty-udvalget, hvor man mødes og hører alle de forskellige versioner af Hey Shorty med KATO.

Kom og besøg os til en besøgsdag eller til orienteringsaftenen, så vil I kunne få meget mere at vide om alle elevernes udvalg - eleverne er nemlig klart de bedste til at fortælle om dem.

Elevrådet

Elevrådet består af to elever fra hver klasse, og det har til formål at repræsentere elevernes interesser på Ingrid Jespersens Gymnasieskole. I tæt samarbejde med ledelsen og lærere arbejder elevrådet på at fremme elevdemokrati og elevernes indflydelse, samt på at gennemføre tiltag til forbedring af skolens miljø. Elevrådet er repræsenteret i miljøudvalget, fællesudvalget, skolens bestyrelse og Danske Gymnasieelevers Sammenslutning.

image

Orienteringsaften og besøgsdage

Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

20. januar holdt vi virtuel orienteringsaften live fra Ingrid. Var du forhindret i at møde op, så kan du se en optagelse af aftenens arrangement her.

Orienteringsaften

Besøgsdage

Tilmeld dig en besøgsdag. Kom og følg undervisningen og tal med vores elever. Det giver et rigtigt godt indblik i, hvordan det er at gå på skolen!

Tilmeld dig en besøgsdag
Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

Ingrid Jespersens Gymnasieskole /
Nordre Frihavnsgade 9-11 / 2100 København Ø
/ Telefon 3526 3622 / email: ijg@ijg.dk