Skip to main content

Stillingsopslag rektor

Stillingsopslag

Vi søger en ny rektor pr. 1. august 2024. Søg inden 31.maj 2024, hvis du har lyst til at stå i spidsen for vores dejlige skole.

Læs mere her

Kalender

Følg med i alle de aktiviteter der foregår på skolen

lige her
Stillingsopslag

Grundskolen

Ingrid Jespersens Grundskole

Velkommen til grundskolen

Om Os

Gå i skole i hjertet af Østerbro

Ingrid Jespersens Gymnasieskole er en lokal skole på Østerbros. Siden slutningen af 1800-tallet har vi fulgt elever hele vejen fra skolestart til studenterhue, og mange af vores elever har forældre, der selv gik på skolen. Hvis I er på udkig efter en skole fuld af kreativitet, nysgerrighed og godt kammeratskab, så er Ingrid Jespersen måske det rette valg for jer.

Om Os

Hvorfor vælge Ingrid?

Hvor skal dit barn i skole?

Læs om de forskellige skoletrin

Er IJG det rette sted for dit barn?

Vi er en byskole fuld af kreativitet, nysgerrighed og godt kammeratskab. Når mange forældre vælger at skrive deres børn op allerede ved fødslen, skyldes det blandt andet skolens ry for at forene en kreativ og kærlig skolegang med et tårnhøjt fagligt niveau.

Bliv klogere på, om vi er det rigtige valg for dit barn:

Læs om opskrivning til 0.-6. klasse
Glade grundskoleelever

Start på IJG i udskolingen

Hvert år optager vi en masse nye elever i 7. klasse. I udskolingen er der fokus på at inspirere dig fagligt og gøre dig klar til gymnasiet. Mange elever i udskolingen har stor glæde af at blive rystet sammen i helt nye klasser. Når du bliver færdig med grundskolen, kan du gå direkte videre i gymnasiet på skolen.

Læs om opskrivning til 7.-9. klasse
Drenge i gården, der arbejder sammen

Vær med hvor musikken spiller

Musik har altid været en central del af dannelsen på Ingrid Jespersen. Derfor har vi vores egen musikskole, hvor alle elever kan få undervisning i mange forskellige instrumenter, eller gå gratis til kor og sammenspil. Vi tror på, at musikken styrker sammenholdet!

Musiktilbud

Her er det fedt at være nørd

Vi er ikke en elitær skole, men vi ønsker at motivere og udfordre de elever, som har lysten og nysgerrigheden til at blive klogere. Derfor samarbejder vi med en række partnere inden for talentudvikling.

Lær mere om vores talentprogrammer her

En skole med plads til livet

Vores elever skal være lige så glade efter skole, som de er i skolen. Derfor har vi et bredt udbud af eftermiddagsaktiviteter, så eleverne kan dyrke det, der interesserer dem, sammen. Vi har også et kompetencecenter, hvor lærere, vejledere og psykologer arbejder sammen for at sikre, at alle vores elever trives og udvikler sig.

Se hvad vi laver i kompetencecentret
Skriv dit barn op Skriv dit barn op

Hvis du overvejer at skrive dit barn op til Ingrid Jespersen, er det en god ide at gøre det nu! Ventelisten kan være lang.