Skip to main content

Stillingsopslag rektor

Stillingsopslag

Vi søger en ny rektor pr. 1. august 2024. Søg inden 31.maj 2024, hvis du har lyst til at stå i spidsen for vores dejlige skole.

Læs mere her

Kalender

Følg med i alle de aktiviteter der foregår på skolen

lige her
Stillingsopslag

Begivenheder

Menu:

Begivenheder

Kunst- og musikaften

Vi har netop afholdt Kunst- og musikaftener for 0.-6. klasse, hvor klasserne, sammenspilshold, musikskoleelever og kor spillede og sang. I lille sal udstillede eleverne deres flotte, royale værker fra undervisningen i materiel design.

Billeder fra Kunst- og musikaften 4.-6. klasse
Musikaften

Jul på Ingrid

1. december mødtes 1. klasserne traditionen tro med en 1.g klasse til juleklip i kantine. Det var meget hyggeligt og der blev produceret guirlander i stor stil. Julekoncerten i Sankt Jakobs Kirke var som altid en strålende aften med luciaoptog og gode musikalske indslag. December har også budt på mange hyggelige julefester i kantinen, og sluttelig spillede 2.x og 2.y det fineste krybbespil til juleafslutningen. Glædelig jul og godt nytår.

Billeder fra juleklip og krybbespil
Juleklip

Else Pucks Mindelegat 2023

Vi har på skolen et legat, Else Pucks Mindelegat, som gives til en pige i 5. klasse, der er "en god kammerat og en flittig elev", som der bl.a. står i fundatsen. Bestyrelsen har på et senere tidspunkt indstiftet et tilsvarende legat - blot til en dreng i 5. klasse. De to legatmodtagere 2023 er Frida Bockhahn Gutknecht fra 5.x og Alfred Koefoed-Melson fra 5.y. De to legater blev overrakt af rektor Otto Strange Møller ved sommerafslutningen for 3.-6.klasse i store sal.

Se flere billeder
EPmindelegat

Julekoncert 2022

I december kunne vi igen afholde kirkekoncert i Skt. Jakobs Kirke, og det var traditionen tro Ingrids lille kor, der begyndte koncerten med det stemningsfulde Luciaoptog. Programmet bestod af både instrumentale og vokale værker i en blanding af solister og kor med både elever, forældre og lærere som medvirkende.

Få en snas af stemning her
Luciaoptog

Kunst- og musikaften

I efteråret afholdt vi kunst- og musikaften for eleverne fra bh.kl. – 6. klasse. I store sal optrådte klasserne med værker, de havde arbejdet med i musiktimerne eller i vores musikskole, og i lille sal blev deres værker fra undervisningen i materiel design udstillet. Der er i år kun billeder fra kunstudstillingen pga. uafklarede GDPR-regler.

Se billeder her
Kunstudstilling

Skolens fødselsdag

D. 01.09. fyldte skolen 128 år, og det blev traditionen tro fejret med fødselsdagssang og gårdfest. Festens tema var i år ”Astrid Lindgrens verden”, hvilket dels blev gendigtet i bodernes aktiviteter – ”Sæt halen på Pippis hest” eller ”Læg arm med Pippi” – dels gav inspiration til udformningen af alle de flotte kager, der således gav utallige eksempler på Lindgrens fantastiske univers

Se flere billeder her
kage

Første skoledag

Børnehaveklassernes første skoledag blev fejret med en velkomst i vores store sal, hvor 1. og 2. klasserne tog imod de nye elever. Der var sange og taler til børn og voksne, og rektor Otto Strange uddelte traditionen tro en hvid rose til hver af eleverne.

Se flere billeder her
Hvide roser til de nystartede børnehaveklassebørn

Cirkus Zoom

I juni arbejdede 3. – 6. klasse med cirkus i 2 uger, og forløbet blev afsluttet med 4 forestillinger i et stort cirkustelt i Fælledparken. Vi havde allieret os med det professionelle Cirkus Panik, som både underviste eleverne, gav vejledning og udlånte deres rekvisitter. Det er traditionen gennem de sidste 25 år, at der arbejdes med cirkus hvert 4. år således, at alle elever fra 3. – 6. klasse på IJG deltager netop 1 gang i cirkusprojektet.

Se flere billeder her
Cirkus Zoom telt

7. klasses musical 2022

De unge mennesker fra 7. Klasses årgang tog på en drømmende rejse med dette års musical “Alice i eventyrland”. Musicalen bestod af en super talentfuldt skuespillerstab, et fænomenalt dansekompagni, guddommelige sangere, musikalske talenter samt lys og lydmænd med højt teknisk snilde.

Se flere billeder her
Alice i eventyrland - musical i 7. klasse

Indskolingsteater

Indskolingen opførte teaterstykket "Året rundt" og havde gennem en periode arbejdet med både skuespil, kulisser, musik og bevægelse. I store sal var 6 dekorerede scener sat op langs væggene, og hver klasse havde arbejdet med perioder, 1, 2 eller 3 måneder, der tilsammen sendte tilskuerne året rundt.

Se flere billeder her
0.-2. klasse opfører teater

Fastelavn 2022

Traditionen tro blev fastelavn afholdt med tøndeslagning og et væld af utroligt flotte og kreative udklædninger. Meget festligt!

Se flere billeder her
Præmieoverrækkelse til Fastelavn

Kunst- og musikaftener

Kunst- og musikaftenerne blev aflyst. Men derfor skal I da ikke snydes for de superflotte værker, som eleverne fra børnehaveklassen til 6. klasse har produceret.

Elevproduktioner til kunst- og musikaftenerne
Elevprodukt fra Kunst- og musikaften

Skolens Fødselsdag

127 år er ingen alder, og det var dejligt at mødes igen og fejre skolen på festligste vis. Onsdag stimlede hele skolen sammen i gården, og sang Ingrids fødselsdagssang. Fredag fejrede vi dagen under temaet superhelte og -skurke med boder, kagekonkurrence, solskin og fantastisk god stemning.

Her blev skolen 125 år

Første skoledag i børnehaveklassen

Så blev det endelig første skoledag for de nye børnehaveklasser. Det var igen i år en stor fornøjelse at byde de nye børn velkommen i en fyldt sal. Traditionen tro blev Ingrid Jespersen præsenteret, der blev både sunget, uddelt en hvid rose til hver enkelt af Otto Strange og holdt taler.

Se flere billeder her
Hvide roser er en tradition 1. skoledag

Uddeling af legater d. 23.06.21

Hvert år uddeles Else Pucks legat til en pige i 5. klasse, der er “en god kammerat og en flittig elev”, som der bl.a. står i fundatsen. Bestyrelsen har indstiftet et tilsvarende legat blot til en dreng i 5.klasse. I år blev der uddelt endnu et legat, da vi på netop denne årgang har 3 spor. Legaterne blev uddelt af rektor Otto Strange Møller ved en særlig sommerafslutning for de tre 5.klasser og deres lærere. Legatmodtagerne var Emma Holmgaard, Elliot Presskorn og Ida Gammeltoft, og vi ønsker dem et stort tillykke. Se flere billeder her