Begivenheder

Menu:
Begivenheder

7. klasses musical 2022

De unge mennesker fra 7. Klasses årgang tog på en drømmende rejse med dette års musical “Alice i eventyrland”. Musicalen bestod af en super talentfuldt skuespillerstab, et fænomenalt dansekompagni, guddommelige sangere, musikalske talenter samt lys og lydmænd med højt teknisk snilde.

Se flere billeder her
image

Indskolingsteater

Indskolingen opførte teaterstykket "Året rundt" og havde gennem en periode arbejdet med både skuespil, kulisser, musik og bevægelse. I store sal var 6 dekorerede scener sat op langs væggene, og hver klasse havde arbejdet med perioder, 1, 2 eller 3 måneder, der tilsammen sendte tilskuerne året rundt.

Se flere billeder her
image

Fastelavn 2022

Traditionen tro blev fastelavn afholdt med tøndeslagning og et væld af utroligt flotte og kreative udklædninger. Meget festligt!

Se flere billeder her
image

Kunst- og musikaftener

Kunst- og musikaftenerne blev aflyst. Men derfor skal I da ikke snydes for de superflotte værker, som eleverne fra børnehaveklassen til 6. klasse har produceret.

Elevproduktioner til kunst- og musikaftenerne
image

Skolens Fødselsdag

127 år er ingen alder, og det var dejligt at mødes igen og fejre skolen på festligste vis. Onsdag stimlede hele skolen sammen i gården, og sang Ingrids fødselsdagssang. Fredag fejrede vi dagen under temaet superhelte og -skurke med boder, kagekonkurrence, solskin og fantastisk god stemning.

image

Første skoledag i børnehaveklassen

Så blev det endelig første skoledag for de nye børnehaveklasser. Det var igen i år en stor fornøjelse at byde de nye børn velkommen i en fyldt sal. Traditionen tro blev Ingrid Jespersen præsenteret, der blev både sunget, uddelt en hvid rose til hver enkelt af Otto Strange og holdt taler.

Se flere billeder her
image

Uddeling af legater d. 23.06.21

Hvert år uddeles Else Pucks legat til en pige i 5. klasse, der er “en god kammerat og en flittig elev”, som der bl.a. står i fundatsen. Bestyrelsen har indstiftet et tilsvarende legat blot til en dreng i 5.klasse. I år blev der uddelt endnu et legat, da vi på netop denne årgang har 3 spor. Legaterne blev uddelt af rektor Otto Strange Møller ved en særlig sommerafslutning for de tre 5.klasser og deres lærere. Legatmodtagerne var Emma Holmgaard, Elliot Presskorn og Ida Gammeltoft, og vi ønsker dem et stort tillykke. Se flere billeder her

Aktuelt fra skolen og begivenheder

Kommende arrangementer

Se skolens kalender over arrangementer de kommende måneder

Kalender

Begivenheder

Se billeder og læs mere om de mange begivenheder der foregår på Ingrid i løbet af året.

Se mere her
Kommende arrangementer

Ingrid Jespersens Gymnasieskole /
Nordre Frihavnsgade 9-11 / 2100 København Ø
/ Telefon 3526 3622 / email: ijg@ijg.dk