Skip to main content

Pressemeddelelse om ny rektor

Ingrids kommende rektor

Pr. 1. august træder Otto Strange Møller, Ingrids rektor gennem 30 år, tilbage og overlader pladsen til Søren Keller.

Læs pressemeddelelsen her

Venteliste til 1.g

Ønsker du at komme på venteliste til 1.g til skoleåret 2024/25?

Læs mere her
Ingrids kommende rektor

Gymnasium

Ingrid Jespersens Gymnasieskole

Velkommen til vores gymnasium

Om os

Gymnasiet midt på Østerbro

Ingrid Jespersen er et by-gymnasium, der ligger tæt på Trianglen i hjertet af Østerbro. Gymnasiet har en overskuelig størrelse med 4 klasser på hver årgang. Det betyder, at alle elever og lærere kender hinanden godt, og skolen har derfor et helt særligt fællesskab. Sammen bruger vi byens mange muligheder for at være kreative, sociale og inspirere hinanden fagligt. Vi glæder os til at møde dig!

Om os

Det siger eleverne

“Jeg valgte Ingrid for det kreative. Det er fedt at gå på en skole, hvor man kan spille teater, musik og være kreativ uden at skulle gå på kompromis med fagligheden. Alle de kreative linjer, workshops og musiktilbud gør det muligt for dig at dyrke din hobby efter skole sammen med dine venner, i stedet for at du skal gå til det et andet sted.” - Max, 2D

Kom og mærk stemningen

Vores orienteringsaften og besøgsdage er den bedste måde at finde ud af, om Ingrid Jespersen er det rigtige valg for dig. Her giver eleverne en intro til hverdagen på skolen og forklarer mere om skolens mange kreative og sociale tilbud samt muligheder for faglig fordybelse. Kom og hør det hele fra dem, der kender skolen bedst; nemlig eleverne.

Læs om orienteringsaften
Elevgruppe

Studieretninger

Undervisning for alle

Da vi er et mindre gymnasium, har underviserne mulighed for at lære hver enkelt elev at kende. Det medvirker til, at vi kan skabe et højt fagligt niveau, hvor der er tid til at udfordre og løfte hver enkelt elev. Elever med ekstra fagligt overskud har mulighed for at deltage i skolens talentprogrammer, men generelt har vi fokus på, at alle skal lære så meget som muligt. Du vil møde en differentieret undervisning, der giver dig mulighed for at blive inspireret - uanset hvilken type elev, du er.

Læs om undervisningen

Udforsk dit talent

Brænder du for musik, teater eller naturvidenskab?

Hvorfor vælge Ingrid?

Vi er stedet for dig, der gerne vil lære noget, men som også gerne vil bruge dine gymnasieår på at udvikle dig kreativt og socialt. Som by-gymnasium har vi gode muligheder for at samarbejde med både kultursteder og universiteter i København og deltage i alt fra science camps, forfatterworkshops, teaterture, koncerter m.m. På Ingrid har du derfor mulighed for at udforske dine interesser sammen med dine venner fra skolen.

Hvorfor vælge os

Alt det vi laver efter skole

Der er et helt særligt fællesskab på Ingrid. Udover alle festerne, caféerne og kulturarrangementerne har vi en masse traditioner. Vi holder fx en årlig musical, hvor over en tredjedel af skolens elever medvirker, eller klassekampen i Fælledparken, hvor vi dyster mellem årgangene. Du kan også blive en del af de mange elevudvalg som Klimaudvalget, Velgørenhedsudvalget, eller måske et udvalg, du selv opfinder.

Læs om livet på skolen

En skole i hjertet af Østerbro

Find os Find os på et kort📍

Nordre Frihavnsgade 9-11

2100 København Ø

Følg livet som Ingridder! 🎭 🎼 🎨 📚 Kig med her eller del med os på @ijggym