Skip to main content

Pressemeddelelse om ny rektor

Ingrids kommende rektor

Pr. 1. august træder Otto Strange Møller, Ingrids rektor gennem 30 år, tilbage og overlader pladsen til Søren Keller.

Læs pressemeddelelsen her

Venteliste til 1.g

Ønsker du at komme på venteliste til 1.g til skoleåret 2024/25?

Læs mere her
Ingrids kommende rektor

Undervisning på Ingrid Jespersen

Menu:

Særlige tilbud

Linjer

Følg din interesse og deltag i et flerårigt forløb med elever fra andre klasser

Rytmisk linje

På Rytmisk Linje på IJG får du en unik mulighed for at dyrke din musik på højt plan og få styrket og udviklet dine færdigheder indenfor rytmisk musik samtidig med at du går i gymnasiet. Rytmisk Linje er en ramme for nærvær og venskaber på tværs af klasser og årgange, og du bliver undervist af konservatorieuddannede lærere og professionelle musikere.

Rytmisk linje

Teaterlinjen

På teaterlinjen lærer du at lave teater ved at lave teater. Vi skaber to forestillinger om året, og du vil møde stor variation indenfor genre, teaterformer og teaterprocesser.

Teaterlinjen
Elever i havet med net

Science-workshops

Er du interesseret i naturvidenskab, så er der en masse aktiviteter, workshops, uddannelsesbesøg, forsøg osv., som du kan deltage i udover den almindelige undervisning.

Science workshops

Eleverne på naturvidenskabelig linje samles en eftermiddag om måneden til workshops. Det vil ofte være “åbne laboratorier”, hvor vi udbyder forskellige eksperimenter indenfor de naturvidenskabelige fag og matematik. Det giver eleverne mulighed for at fordybe sig, undre sig eller blot “lege” med nogle af alle de sjove forsøg vi ikke kan nå i det daglige, hvor den teoretiske tilgang fylder meget.

Science workshops

Andre talentaktiviteter Udover vores særlige linjer og vores science workshops, så har vi en lang række andre talentaktiviteter - der er rigtigt mange muligheder for at blive fagligt udfordret på Ingrid!

Talentudvikling