Undervisning på Ingrid Jespersen

Menu:
Særlige tilbud

Linjer

Følg din interesse og deltag i et flerårigt forløb med elever fra andre klasser

image

Rytmisk linje

På Rytmisk Linje på IJG får du en unik mulighed for at dyrke din musik på højt plan og få styrket og udviklet dine færdigheder indenfor rytmisk musik samtidig med at du går i gymnasiet. Rytmisk Linje er en ramme for nærvær og venskaber på tværs af klasser og årgange, og du bliver undervist af konservatorieuddannede lærere og professionelle musikere.

Rytmisk linje
image

Teaterlinjen

På teaterlinjen lærer du at lave teater ved at lave teater. Vi skaber to forestillinger om året, og du vil møde stor variation indenfor genre, teaterformer og teaterprocesser.

Teaterlinjen
image

Science-workshops

Er du interesseret i naturvidenskab, så er der en masse aktiviteter, workshops, uddannelsesbesøg, forsøg osv., som du kan deltage i udover den almindelige undervisning.

image

Science workshops

Eleverne på naturvidenskabelig linje samles en eftermiddag om måneden til workshops. Det vil ofte være “åbne laboratorier”, hvor vi udbyder forskellige eksperimenter indenfor de naturvidenskabelige fag og matematik. Det giver eleverne mulighed for at fordybe sig, undre sig eller blot “lege” med nogle af alle de sjove forsøg vi ikke kan nå i det daglige, hvor den teoretiske tilgang fylder meget.

Science workshops

Andre talentaktiviteter Udover vores særlige linjer og vores science workshops, så har vi en lang række andre talentaktiviteter - der er rigtigt mange muligheder for at blive fagligt udfordret på Ingrid!

Talentudvikling

Begivenheder

Nyt skoleår

Vi glæder os til at tage imod en masse nye 1g-elever, og vi glæder os også til at se vores nuværende elever igen d. 8. august.

Skolestart

Dimissionstale 2022

Vi har nu sagt farvel til endnu et kuld studenter. Vi ønsker dem alt det bedste.

Rektors dimissionstale
Nyt skoleår

Ingrid Jespersens Gymnasieskole /
Nordre Frihavnsgade 9-11 / 2100 København Ø
/ Telefon 3526 3622 / email: ijg@ijg.dk