Teaterlinjen

Menu:
Teaterlinjen

På teaterlinjen lærer du om teater ved at lave teater. Vi skaber to forestillinger om året, og du vil møde stor variation indenfor genrer, teaterformer og teaterprocesser. Du vil på teaterlinjen udvikle færdigheder i:

  • at skabe og forstå teater
  • at tænke kreativt, udvikle ideer og foretage kunstneriske valg
  • at samarbejde og kommunikere
image

På teaterlinjen arbejder vi med projekter hentet i den professionelle teaterverden, og undervisningen planlægges derfor ud fra hvad der rør sig i teaterverdenen nu og her. Vi har et tæt samarbejde med blandt andet Teater Grob og Betty Nansen Teatret.

Teaterlinjen er et treårigt forløb, der starter i efteråret 1g og slutter i 3g. Sideløbende med det almindelige gymnasieforløb får du et moduls ekstra teaterundervisning om ugen . Vi afslutter forløbet med et større projekt som eleverne selv vælger ud fra holdets interesse.

På teaterlinjen optager vi elever på baggrund af engagement og lyst. Tilmeld dig via nedenstående skema.

Orienteringsaften og besøgsdage

Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

20. januar holdt vi virtuel orienteringsaften live fra Ingrid. Var du forhindret i at møde op, så kan du se en optagelse af aftenens arrangement her.

Orienteringsaften

Besøgsdage

Tilmeld dig en besøgsdag. Kom og følg undervisningen og tal med vores elever. Det giver et rigtigt godt indblik i, hvordan det er at gå på skolen!

Tilmeld dig en besøgsdag
Virtuel orienteringsaften d. 20. januar 2022

Ingrid Jespersens Gymnasieskole /
Nordre Frihavnsgade 9-11 / 2100 København Ø
/ Telefon 3526 3622 / email: ijg@ijg.dk