Skip to main content

Censorbrev og venteliste

Censorinformation

Velkommen som censor på Ingrid Jespersens Gymnasieskole.

Censorbrev

Venteliste til 1.g

Ønsker du at komme på venteliste til 1.g til skoleåret 2024/25?

Læs mere her
Censorinformation

Undervisning på Ingrid Jespersen

Menu:

Om undervisningen

Ingrid Jespersen er et mindre gymnasium med fire klasser på hver årgang. Det betyder, at lærerne har god tid til at lære eleverne at kende og derfor bedre kan inspirere, udfordre og løfte hver enkelt elev. Vores lærestab består af erfarne og engagerede undervisere, hvoraf de fleste er blevet hængende på skolen i mange år, fordi vi har et stærkt fællesskab og et godt undervisningsmiljø.

Undervisningens høje kvalitet kan blandt andet ses ved, at Ingrid-elevernes karaktergennemsnit generelt er højere end landsgennemsnittet.

Faglige tilbud

Her kan du læse mere om, hvad vi gør for at favne både de fagligt stærke elever og dem, som har behov for mere støtte.

Talentudvikling

Vi er ikke en eliteskole, men vi vil gerne sørge for at vores ambitiøse elever har mulighed for at udforske deres faglige interesser. Derfor tilbyder vi en lang række talentaktiviteter inden for både science, sprog og kreative discipliner – fx Girls Day in Science, Cambridge English, matematikkonkurrencer, forfatterworkshops, medicinsk forskerdyst m.m.

Læs om talentudvikling

Fag

Da vi er et privatgymnasium, har vi mulighed for at tilbyde mange forskellige fag. Vores mange fagtilbud ender ofte med at skabe små engagerede hold af elever, som gerne vil nørde et særligt fag sammen. Blandt de mange valgfag og kunstneriske fag kan du blandt andet finde Spansk, Mediefag, Psykologi, Latin, Filosofi, Dramatik, Musik og Billedkunst m.m.

Læs om fag

Faglig støtte

Hvis du har faglige udfordringer, er der gode muligheder for lektiehjælp på Ingrid. Vi holder ugentlige lektiecafeer og har også særlige tilbud som fx opsamlingshold i matematik. Vores skolepsykologer afholder hvert år eksamenstræning, hvor der er mulighed for at arbejde med nervøsitet og angst i forbindelse med eksamen.

Læs om vejledning